Diensten

Boekhouding

Wij houden ons bezig met alle facetten van de boekhouding. Samen met u stellen wij vast waar u behoefte aan heeft en dit wordt met regelmaat uitgevoerd en bijgehouden.

12

Grootboekadministratie

Grootboekadministratie

Het periodiek bijhouden van de grootboekmutaties is een van de basisprincipes voor het bijhouden van een financiƫle administratie. Dit gebeurt secuur en gecontroleerd en wij nemen het graag voor u uit handen!

Voorraadadministratie

Het bijhouden van een gedegen voorraadadministratie en deze een juiste waardering geven kan veel werk zijn. Wij nemen het graag voor u uit handen!

Verkoopadministratie

Het boeken van, of indien gewenst genereren van de verkoopfacturen? Wij nemen het graag voor u uit handen!

Salarisadministratie

Het periodiek uitvoeren van een salarisronde en de daarbij behorende zaken als pensioenen, cao-wijzigingen, belastingen en documentatie bijhouden van uw medewerkers? Wij nemen het graag voor u uit handen!

Verkoopadministratie

Belastingdienst

Fiscale werkzaamheden

Bij een onderneming is het niet meer dan logisch dat ook de fiscale verplichtingen aanwezig zijn. Aangiften omzetbelasting, loonheffingen, dividendbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting? Wij nemen het graag voor u uit handen!

Advisering

Advies nodig over uw bedrijfsuitgaven of iemand die uw liquiditeit in de gaten houdt? Wij houden dit graag voor u in de gaten!

14